Training intro

 • Trainingen op maat


  Onze trainingen zetten een proces in werking, een proces van verbeteren. Naast het kunnen verbeteren ook het willen verbeteren. Wij organiseren trainingen op verzoek voor een specifieke afdeling, de gehele organisatie of alleen het management.

Maatwerk lijkt ons vanzelfsprekend. Trivium levert geen standaard oplossingen. Trivium is direct, als het nodig is zelfs confronterend. We nemen daarbij geen blad voor de mond. Trivium gelooft niet in mooie woorden, maar in concrete oplossingen. Onze opdrachtgevers waarderen die aanpak.

De no-nonsense aanpak van Trivium:

Onze hulp aan u

 • Wij doen aan Precisiewerk
  We willen de bedrijfscultuur van onze opdrachtgevers goed leren kennen. Onze trainingen en adviezen zijn op die manier daadwerkelijk op maat gesneden. Om het succes van de werkzaamheden zeker te stellen, meten we vóóraf, tijdens en na het programma het resultaat, on line (zie ‘Toegevoegde Waarden’: Meten, monitoren en benchmarken).
 • Gebruiksklaar
  Onze diensten zijn kant-en-klaar toepasbaar in de dagelijkse praktijk van uw organisatie of uw medewerkers. Door voorbeelden uit die praktijk, on line intakes, cases, rollenspellen en zelfs huiswerk, sporen we deelnemers aan tot een actieve deelname aan een training of proces.
 • Confronterend
  Trivium beoordeelt uw dagelijkse praktijk en confronteert uw organisatie daarmee zonder ‘censuur’. We houden van duidelijkheid naar elkaar toe, daarom vinden wij een goede relatie met onze opdrachtgevers zeer belangrijk.

Wilt u zich inschrijven voor één van onze trainingen? vult u dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Inschrijfformulier

  Contactgegevens  Voor welke training wilt u zich inschrijven?