Waarom Trivium

Trivium is een relatief jong bureau met ervaren en professionele trainers die hun sporen in diverse branches hebben verdiend. Trivium ontwikkelt en traint vanuit de volgende kernwaarden:

Onze kernwaarden

  • Groei en ontwikkeling

   In de huidige samenleving wordt van ieder individu verwacht een leven lang te leren en te ontwikkelen. We zijn onderhevig aan hoge verwachtingen wat betreft prestatie, efficientie, effectiviteit, kwaliteit. Groei en ontwikkeling is een hefboom tot het bereiken van deze kwaliteit en innovatie. Door regelmatig te analyseren waar u staat is zichtbaar waar beweging en groei mogelijk is. Trivium staat voor vernieuwing, groei en ontwikkeling. Door zelf verantwoordelijkheid te nemen voor een nieuwe stap komt er beweging in uw hele omgeving, gaan processen weer stromen en neemt kwaliteit van leven en werk toe.

  • Lef

   Daar is lef voor nodig! Soms is het lastig gedrag te veranderen en het oude, vertrouwde los te laten. Het onder ogen zien van patronen, gedrag dat niet meer functioneel is. Er is moed en lef voor nodig om in de spanning te stappen en in beweging te komen. Het lef om naar jezelf te kijken, jezelf te begrijpen en open te staan voor een duurzame verandering. Trivium heeft een tastbare en proactieve wijze van training en coaching, schuwt de confrontatie niet en is analytisch en pragmatisch.

  • Resultaat gericht

   Dit betekent voor ons sturen op aantoonbare resultaten. Van te voren duidelijk omschreven doelen, verwachtingen en een helder plan van aanpak. Onze methodiek is er op gericht om resultaten te realiseren. De vaardigheden oefenen die nodig zijn om op gebied van communicatie, planning, organisatie, persoonlijke effectiviteit ook daadwerkelijk te kunnen realiseren . Het nemen van persoonlijke verantwoordelijkheid, waardoor de motivatie toeneemt.

  • Betrokkenheid

   Trivium staat voor goed luisteren en betrokken zijn bij de opdrachtgever en het bedrijf. Erkenning van de problematiek en daarna aanmoedigen tot ontwikkeling en groei. In dit veranderingsproces ook de implementatie begeleiden. Ditzelfde proces vindt ook plaats bij managers die hun werknemers betrokken willen krijgen en houden. Drie pijlers: goed luisteren(erkenning mijn mening doet er toe), het goede voorbeeld geven en open staan voor nieuwe mogelijkheden tot leren en groei.