Individuele Coaching

Wat is individuele coaching?

Vraag je je regelmatig af waarom je steeds in bepaalde situaties terechtkomt? Waarom je soms ‘dichtklapt’? Waarom je onvoldoende zichtbaar bent? Waarom anderen jou vaak lastig vinden (maar jij jezelf niet)? Heb je een gevoel van ongelijkwaardigheid ten opzichte van collega’s, raak je overwerkt? Heb je moeite met perfectionisme? Vul zelf maar aan… Er zijn allerlei redenen om door middel van Individuele Coaching je zelfinzicht te vergroten.
Een coachtraject is een unieke manier om in de spiegel te kijken. Natuurlijk begint het met jouw vraag. Jouw coachvraag. Naar aanleiding daarvan stelt jouw persoonlijke coach je weer nieuwe vragen. Precies de goede vragen, die jouw gedachten op gang brengen. Individuele Coaching helpt je verder in je persoonlijke en professionele leven.

Wat levert individuele coaching op?

Coaching stimuleert jouw persoonlijke en professionele groei. Je wordt je bewuster van jouw persoonlijke ideeën, overtuigingen en drijfveren, én hoe ze jouw gedrag bepalen.  Je krijgt meer energie, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Je wordt effectiever. Wat de coachingsgeprekken verder voor jou persoonlijk kunnen betekenen, geven we concreet aan in het intakegesprek.
Een coachtraject is persoonlijk, dus een concrete uitspraak over het rendement is pas in het intakegesprek te doen. Het resultaat hangt af van de coachvraag. Een coachgesprek is een effectieve manier van zelfreflectie die je zelfkennis vergroot. Je verfrist je zicht op jouw persoonlijke ideeën, overtuigingen en drijfveren, en bent in staat effectiever gedrag te laten zien tijdens en na het traject. Coaching stimuleert je persoonlijke en professionele groei. Je krijgt meer energie, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

Opzet van individuele coaching

Een coachtraject bestaat uit drie tot vijf gesprekken van anderhalf à 2 uur met een ervaren en betrokken coach. Je werkt aan de hand van jouw persoonlijke coachvraag, die al tijdens het intakegesprek aan de orde komt. Belangrijk is dat dit een goede coachvraag hebt. Mogelijkerwijs is daar ook de leidinggevende of HRM-manager, als opdrachtgever, bij aanwezig. Uiteraard zijn de coachgesprekken vertrouwelijk. Aan het eind van het traject is er een terugkoppelingsgesprek naar de opdrachtgever.
De coachgesprekken kunnen op elke gewenste locatie plaatsvinden, telefonisch of online via Skype. Ook coaching on the job is mogelijk. Je coach komt dan op de werkplek en geeft  achteraf feedback op de verrichte werkzaamheden

Een afspraak?

Laat het ons weten via het contactformulier of bel met 06-29077100